Előfizetői tartalom

Dübörög a magyar Mercedes

Portfolio
Jól szerepelt tavaly a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. - derül ki a cég által közzétett pénzügyi beszámolóból. A hazai üzem ugyan csak 2012 márciusában kezdte meg a gyártást, de a B-osztály és a CLA népszerűségének köszönhetően minden fontos soron jól teljesített a társaság. A mostani eredmény a magyar Audi és a Suzuki által korábban közzétett eredményeit, valamint az európai autóipar válságát tekintve kimagaslónak mondható, ugyanakkor a korábbi bejelentéseket figyelembe véve nem okozott igazi meglepetést.

Jó számokat tett közzé a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. Az előző (bázis) évhez képest a jelentős növekedést az okozta, hogy a termelés csak 2012 márciusában indult meg a Mercedes kecskeméti gyárában. Ugyanakkor az éves jelentés számai optimizmusra adhatnak okot a társaság működésével kapcsolatban. A cég összesen 40 578 darab B-osztályos és 304 darab CLA Mercedest...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés