Előfizetői tartalom

Nem sikerült szépíteni - Az OTP-MOL páros vezetésével esett a hazai börze

Portfolio
A vezető nyugat-európai indexek a tegnapi optimizmus ellenére eséssel kezdték a szerdai kereskedést. A nap második felében tovább folytatódott a zuhanás annak hatására, hogy pesszimistább az OECD az eurózóna növekedési kilátásait illetően. Az amerikai indexek is eséssel kezdték a szerdai kereskedést. A magyar tőzsde a keddi záróértéke közelében ingadozott a nyitás utáni percekben. A folytatásban viszont az OTP vezetésével esés kezdődött. Az emelkedést az sem segítette, hogy az előzetes várakozásoknak és kiszivárgott híreknek megfelelően az Európai Bizottság szerdai ülésén arról döntött, hogy javasolja a Magyarországgal szembeni túlzottdeficit-eljárás megszüntetését.

2013. május 29. 17:31 Megosztás Tovább szárnyalt az Egis A nemzetközi piacok gyenge szereplésének hatására a magyar tőzsde eséssel zárta a szerdai kereskedést. Az emelkedést az sem segítette, hogy az előzetes várakozásoknak és kiszivárgott híreknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés