Előfizetői tartalom

HSBC a részvényekről: egyet fizet, kettőt kap

Portfolio
Az HSBC vezető részvénystratégája, Peter Sullivan arról beszélt egy interjúban, hogy az európai részvények emelkedése komoly meglepetést okozhat idén. A vállalatok profitabilitásának növekedésének köszönhetően ugyanis "egyet fizet, kettőt kap" helyzet állt elő a stratéga szerint, ami komoly felértékelődési potenciált rejt magában - írja a CNBC.

A vállalati eredmények duplázódtak, míg az árfolyamok maradtak a 2000-es szinteken Peter Sullivan, az HSBC európai részvénypiaci stratégája arról beszélt tegnap a CNBC-nek adott interjújában, hogy az európai részvények emelkedése még komoly meglepetést okozhat idén. Sullivan elmondta, hogy az első negyedéves gyorsjelentési szezon "egyértelműen jól" sikerült Amerikéban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés