Előfizetői tartalom

Így teszi tönkre az Apple-t a Google

Portfolio
Új csúcskészüléket akar piacra dobni a Google, amivel nem titkolt célja az, hogy tönkretegye nagy riválisa, az Apple profittermelő képességét - írja a Financial Times. Az Apple évekkel ezelőtt hadat üzent a Google-nek, Steve Jobs szavaival élve "termonukleáris háborút" hirdetett, amikor a internetes keresőóriás megjelent a mobilra szánt Android operációs rendszerrel. A mobilvilág meghódításáért folytatott harcban egyelőre az Android áll nyerésre, ami a piaci részesedések alakulását illeti, az okostelefonok értékesítéseiben több mint 70%-os súlyt képviselnek és a táblagépek piacán is gyors ütemben terjeszkednek.

Új csúcskészüléket fejleszt a Google A technológiai innováció következő lépcsőfokának tekintett okosszemüveg mellett új csúcskészüléket készül piacra dobni a Google. A készülék, amely a MotoX nevet kapja, érzékeli majd, hogy milyen környezetben vagyunk és reagál is rá, előkészítve az egyes funkciók, alkalmazások használatát. A készülékben lévő érzékelők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés