Előfizetői tartalom

Kér egy kávét? - Opel Mokka

Hámor Iván
Az Opel viszonylag korán, még az 1990-es évek elején belépett a szabadidőautók piacára. A Frontera a GM japán márkájának, az Isuzunak egy átmatricázott változata volt, és annak ellenére, hogy nem számított hardcore terepjárónak, off-road képességei is egészen jók voltak. A sort a Chevrolet-val való közösködésből származó Antara folyatatta, majd a karosszériák és leginkább az erőforrások méretcsökkenésének hullámát megülve jelenleg a Mokka képviseli a márkát a szegmensben.

A Mokka Express eredetileg Alfonso Bialetti olasz mérnök által tervezett kávéfőző volt, az Opel pedig a hasonló nevű kis szabadidőautójával kíván megfelelő élénkséget, éberséget kelteni. Elsősorban városi használatra való, komoly, eszközigényes sportok űzéséhez már kicsi lehet. A mindennapi használat - legyen az magán, vagy céges - követelményeinek, azok számára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés