Előfizetői tartalom

Mostantól könnyebben leleplezik a bankrablókat

Portfolio
Olyan hő- és videókamerákhoz kapcsolható információs rendszert fejlesztett ki egy magyar cég, amely képes valós időben elemezni a beérkező információkat, és ezzel megelőzni, vagy időben felismerni a gyanús viselkedést például egy bankfiókban. Egyes bankok és területvédelmi, épületbiztonsági cégek már érdeklődnek a megoldás iránt - számolt be a Montana Tudásmenedzsment Kft. ügyvezető igazgatója, Preklet István csütörtökön egy sajtótájékoztatón.

A Montana által véghezvitt projekt célja egy olyan hő- és videokamera rendszer kifejlesztése volt, amely képes viselkedésminták azonosítására, és preventív módon a szokatlan cselekvésmintákat felismerni. A Digisec névre keresztelt megoldás nem csak banki biztonságtechnikai alkalmazás, hanem például akár benzinkutakon, reptereken is segítheti a biztonsági személyzet megfigyelő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés