Előfizetői tartalom

Új üzemanyag-terminált nyitott a MOL Romániában

Portfolio
A MOL tovább fejleszti romániai logisztikai hálózatát egy új üzemanyag-terminál építésével az ország déli részén, Giurgiu-ban, ahol ma adták át az építkezés első fázisában elkészült létesítményeket. Az üzemanyag-terminál zöldmezős beruházással valósul meg, mintegy 10 millió eurós befektetéssel, az építkezés második fázisának befejeztével teljes befogadóképessége 7000 köbméter lesz, áll a társaság közleményében.

"Románia fontos helyen szerepel a MOL-csoport hosszú távú növekedési stratégiájában, a Giurgiu-i terminál üzembe helyezése pedig fontos állomása terveink megvalósításának. A beruházás a MOL Romániai töltőállomás hálózatának növekvő üzemanyag-igényét biztosítja, hiszen az eladások évről évre emelkednek. Az ügyfeleinknek és a partnereinknek is a MOL-csoport finomítóiból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés