Előfizetői tartalom

A németek keményen fellépnek az energiapiaci csalásokkal szemben

Portfolio
Hamarosan felállhat a német hálózatos tevékenységeket felügyelő szövetségi szakhatóság azon új csoportja, amely az energiakereskedelem tiszta működése felett hivatott őrködni. A BNetzA közel 30 dedikált személlyel kívánja kiszűrni Európa egyik legnagyobb energiapiacán a rosszhiszeműen eljáró szereplőket - számol be a Bloomberg.

A BNetzA közel 30 fővel készül létrehozni egy olyan új csoportot, amely a német nagykereskedelmi energiapiacot felügyeli majd annak érdekében, hogy a piaci szereplők tudatosan ne manipulálhassák annak működését. Az új csoportból a német vezetékes tevékenységeket felügyelő szövetségi ügynökség 17 főt nevezett meg nemrég. A szakemberek feladata az lesz majd, hogy az energiapiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés