Előfizetői tartalom

Itt léphetne előrébb Magyarország

Portfolio
Miért fontos a kutatás-fejlesztés egy gazdaság számára? Hogy áll az innovációs versenyben az Európai Unió és azon belül Magyarország? Miért akarja az EU a nemzeti össztermék 3%-át K+F célokra fordítani? Milyen eszközökkel akar Magyarország felzárkózni a kutatás-fejlesztés területén? Mely szektorokra támaszkodhat ebben a folyamatban? Cikkünkben ezeket a kérdéseket járjuk körül.

Ezért fontos A pénzügyi válságból indult, majd adósságválsággá átalakult elmúlt 5 éves időszak alaposan átírta az országok nagyratörő terveit. Az azonnali válságkezelés, a pénzügyi sokkok, veszélyek elhárítása mellett kevesebb figyelmet és finanszírozást kaptak a gazdaság növekedését hosszú távon megalapozó politikák. A vihar elvonulásával, a gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés