Előfizetői tartalom

Közel hatodára csökkent a vízközmű-szolgáltatók száma

Portfolio
Eddig 68 víziközmű szolgáltató működési engedélykérelme érkezett meg a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalhoz. A szolgáltatók 2013. május 31-ig adhatták be az engedélyezéshez szükséges dokumentumokat. A MEKH szakembereinek hat hónap áll rendelkezésükre, hogy elbírálják a kérelmeket - olvasható a szakhatóság közleményében.

"A víziközmű-szolgáltatásról szóló törvény értelmében a jövőben csak olyan cég folytathat víziközmű szolgáltatást, amely megfelel a jogszabályban meghatározott feltételeknek. Ezt a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal ellenőrzi, a MEKH hatáskörébe tartozik a működési engedélyek kiadása. Eddig 68 víziközmű szolgáltató működési engedélykérelme...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés