FONTOS Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
 
Előfizetői tartalom

Ma kezdődik a kétnapos EU-Oroszország csúcstalálkozó

Portfolio
A gazdasági kapcsolatok javítása, az energetikai együttműködés fejlesztése lesz a középpontban a ma kezdődő kétnapos Oroszország-EU csúcstalálkozón. Az eseményen Oroszországot Vlagyimir Putyin államfő, az Európai Bizottságét José Manuel Barroso, a bizottság elnöke és Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke képviseli - számol be az MTI.

Az Oroszországi Föderáció és az Európai Bizottság vezetői 31. alkalommal találkoznak, ezúttal Jekatyerinburgban, az Uráli régió székhelyén. Az orosz küldöttséget Vlagyimir Putyin államfő, az Európai Bizottságét José Manuel Barroso, a bizottság elnöke és Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke vezeti. Az orosz államfői hivataltól kapott tájékoztatás szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés