Előfizetői tartalom

Még másfél évig húzza a Mondeo

Portfolio
A Ford ugyan nem alaptalanul volt sokáig piacvezető a felső-középkategóriában is a Mondeo révén, de az idő múlását a kék oválosok sem tudják lelassítani. Mivel az új Mondeo - annak ellenére, hogy az amerikai változata már jó ideje kapható - még legalább 2015-ig várat magára, a jelenlegi modellt kell olyan állapotban tartsák, ami valamelyest még vonzza a vevőket.

A Ford nem csak termékeinek, hanem agresszív árpolitikájának is köszönheti a sikereit. A jó ár azonban nem minden, a terméktulajdonságoknak is meg kell ütniük az egyre magasabban húzódó lécet. A Ford a Mondeo esetében a korábbinál is jobb ajánlatot kíván tenni, miután CO2-emissziója akár 8%-kal kisebb is lehet, a fogyasztása alacsonyabb, az autó árképzése pedig még is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés