Előfizetői tartalom

Stabilizálódott az amerikai beteg állapota

Portfolio
A múlt hét végén komolyabb korrekció bontakozott ki az amerikai tőzsdéken, a befektetők május utolsó napján profitrealizálásba kezdtek. Az amerikai tőzsdéken a hétfői kereskedés első perceiben még úgy tûnt, akár nagyobb esés is kirajzolódhat, a vártnál gyengébb amerikai makroadat azonban megfordította a hangulatot, és a fontosabb részvényindexek valamelyest feljebb kúsztak. A várakozások alatti ISM feldolgozóipari adatból azt a következtetést vonták le a befektetők, hogy a gazdaság gyenge teljesítménye mellett az amerikai jegybank tovább folytatja majd eszközvásárlási programját, az addcionális likviditás pedig a részvénypiacok további emelkedését hozhatja.

2013. június 03. 22:00 Megosztás Javult a hangulat A kereskedés végére felfelé indultak el a fontosabb amerikai részvényindexek, a múlt hét pénteki közel 200 pontos esés után hétfőn több mint 100 pontot emelkedett a Dow Jones index, az S&P 500...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés