Előfizetői tartalom

"Zöldek" legyünk vagy versenyképesek?

Portfolio
Az európai mezőgazdasági rendszerek a második világháború utáni ínséges időszakot követően azért jöttek létre, hogy Európa minél több élelmiszert tudjon termelni, élelmiszerigényeit saját maga tudja fedezni. Mára ezek a célok némiképp megváltoztak, és az új közösségi agrárpolitika (KAP) már magában hordozza az új törekvéseket. Ezek egyike az ún. "zöldítési" elemek kérdésköre, amely jelentős változásokat eredményez a magyar mezőgazdaság versenyképességét és stabilitását jelentő támogatási rendszerben, így alapvetően határozhatja meg az ágazat jövőjét és lehetőségeit.

A Syngenta, a Földtulajdonosok Európai Szervezete (ELO) és magyar szakmai szervezetek (AGRYA, GOSZ) által szervezett konferencia (A KAP "zöldítése", Környezettudatosabb Közös Agrárpolitika: A gazdálkodás és a természet egyensúlyba hozása a magyar mezőgazdaságban) az új közösségi agrártámogatási politika zöldítési törekvéseinek egyik legjelentősebb platformja. Az esemény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés