Előfizetői tartalom

Töretlen a lendület a határidős piacon

Portfolio
Ahogy az azonnali, úgy a határidős forgalom is emelkedett májusban, miután az egyedi részvények igen jelentős forgalomemelkedése semlegesítette a BUX határidős forgalmának visszaesését. A brókercégek rangsorában az első három helyezett között ezúttal nem volt változás, így továbbra is az Erste áll az élen, majd jóval lemaradva a Buda-Cash illetve a Raiffeisen következik.

Folytatódott a kedvező tendencia a BÉT-en, mely révén 144,8 milliárd forintra nőtt az összesített (BUX és egyedi részvények) határidős piaci forgalom, mely az előző év azonos időszakához képest közel 44 százalékos emelkedést jelent, így éves alapon immár negyedik hónapja növekedett a forgalom. Sőt a BÉT összesítése az előző hónaphoz viszonyítva is kedvező folyamatról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés