Előfizetői tartalom

Újabb csatát nyert a Samsung: betilthatnak néhány iPhone-t

Portfolio
Most a Samsung aratott győzelmet az Apple-lel szemben a szabadalmi harcokban, aminek az lehet az eredménye, hogy az Apple nem értékesítheti majd az Egyesült Államokban egyes okostelefonjait és táblagépeit - írja a The Wall Street Journal. Az Apple bevételeire mérsékelt hatással lehet csak a tilalom, hiszen a régebbi készülékeket érinti és azoknak is csak az amerikai forgalmazását. Viszont tény, hogy nem jött jókor a cégnek a döntés, hiszen egyébként is a növekedés lassulásával, az erős iparági versennyel küzd.

Apple-készülékeket tilthatnak be Amerikában Az Apple és a Samsung között folyó szabadalmi harcban most a dél-koreai technológiai óriás aratott győzelmet. Az amerikai nemzetközi kereskedelmi bizottság (ITC) ugyanis úgy határozott, hogy az Apple megsértette versenytársa szabadalmait azokkal a technológiákkal, amelyek a mobilhálózatokon történő információáramlást biztosítják....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés