Előfizetői tartalom

A legolcsóbb haszonjármű - Dacia Dokker

Hámor Iván
A Renault még inkább megfizethető árú autókat készítő márkája, a Dacia korábban is kínált haszonjárműveket. Még az 1310-es sorozatból is létezett pick-up, de az új érában a Logan MCV (kombi) alapokra készülő Van és a pick-up jelentette a racionálisan gondolkodó vállalkozások számára az ideális megoldást. A Logan második generációjának érkezése a haszonjárművek területén is váltást generált, mi több, nagyobbat, mint elsőre gondolni lehetett. Megszületett a Dokker - személy- és haszonjármű változatban is.

A Dokker ugyanúgy a márka marokkói üzemében készül, mint a Lodgy. Ennek következménye, hogy a forgalmazás kezdetén csak benzin és dízelmotorral lesz elérhető, de az év végétől már ez az üzem is képes lesz LPG változatok gyártására. Ez tehát a Lodgy-t választók számára is jó hír, hamarosan gyárilag gázos kivitelben is elérhető lesz a közkedvelt modell.A Dokker két...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés