Előfizetői tartalom

MEKH: az energiaszektor felkészült a hatalmas árvízre

Portfolio
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal felmérte az energiaellátást veszélyeztető tényezőket, miután a Miniszterelnök kedden veszélyhelyzetet hirdetett a Duna áradása miatt. Az ágazati törvények értelmében az engedélyeseknek fel kell készülniük a krízis elleni védekezésre. A megelőzés érdekében az elmúlt időszakban számos fejlesztést végeztek a veszélyeztetett területeken - olvasható a MEKH közleményében.

"Az elmúlt időszakban több olyan fejlesztést is végeztek a villamos energia, földgáz, illetve távhő szolgáltatók, amelyek különleges helyzet esetén is segítik a folyamatos energiaellátás biztosítását. Az esetleges krízisek megelőzéséért, illetve kezeléséért tett lépéseket a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal ellenőrzi. A Dunán kialakult árvízhelyzet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés