Előfizetői tartalom

Bajban a Samsung: itt a vége az okostelefon-sztorinak?

Portfolio
Komoly zuhanást szenvedtek el pénteken a Samsung részvényei, miután aggodalmat keltő elemzői vélemények láttak napvilágot. Az elemzők csökkentették a Samsung profitjára vonatkozó várakozásaikat, így már "csak" néhány milliárd dolláros nyereséget jósolnak az idei évre. Még így is az Apple-ön kívül csak a Samsung tud érdemi profitot elérni a mobilgyártáson. Most azonban ami a Galaxy S4 értékesítéseinek lassulásánál is jobban aggaszthatja a befektetőket, az az, hogy milyen hatással lesz a profitabilitásra, ha a fejlődő piacok egyre nagyobb részt hasítanak ki az értékesítésekből - írja a Businessweek.

Kapcsolódó cikkünk2013.06.07Nem fogy a Samsung új csúcsmobilja?A fejlődő piacok jelentik a húzóerőt Tagadhatatlan, hogy a fejlődő piacok jelenthetik a növekedés első számú hajtóerejét a jövőben az okostelefonok piacán. Az Egyesült Államokban már lezajlott az okostelefonok korszakának első fázisa, aki akart venni magának okostelefont, az már vett - fejtette ki véleményét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés