Előfizetői tartalom

Itt az új Nokia csodatelefon - Aggódhat az Apple és a Samsung?

Portfolio
A finn mobiltelefongyártó óriás, a Nokia néhány hónapja bejelentette, hogy agresszív termékoffenzívát indít és minden fontosabb kategóriában, így a felső kategóriás okostelefonok és a tabletek piacán is jelen kíván lenni. A legfrissebb hírek szerint a finnek elkészültek az újabb csúcsmobiljukkal, amelybe elképesztően jó minőségű kamerát szereltek. A készülék tesztelése állítólag már zajlik, nemsokára piacra kerülhet az új csodamobil.

Jön a csúcsmobil? Egyre több információ lát napvilágot a Nokia új okostelefonjával, az egyelőre csak EOS kódnévvel illetett mobillal kapcsolatban. A készülék hatalmas, nagy felbontású kijelzővel és gyors processzorral rendelkezhet, igazi különlegessége azonban a több mint 40 megapixel felbontású kamera lehet, amelyhez a Carl Zeiss szállíthatja az optikát. A készülékről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés