Előfizetői tartalom

Sokat kereshettünk az OTP-n

Portfolio
A héten elsősorban az amerikai munkaerőpiaci adatokra figyeltek a befektetők, hiszen a Fed már korábban jelezte, hogy szoros figyelemmel követi a foglalkoztatottság alakulását. A tengerentúli statisztikák mellett az EKB is ülésezett, melyen bár nem nyúltak az irányadó rátához, de az eurózóna növekedési kilátásait visszavágták. Mindezek fényében a nyugati részvénypiacok halovány teljesítményt nyújtottak. Ez azonban nem mondható el a BUX-ról, mely részben a jól teljesítő OTP részvényeinek köszönhetően 1,9 százalékkal került feljebb.

Az amerikai munkaerőpiac volt a héten a fókuszban Bár számos makroadatok érkezett a héten, a befektetők elsősorban az amerikai munkaerőpiaci statisztikákra fókuszáltak, mivel az utóbbi hetekben egyre többet lehetett hallani arról, hogy az amerikai jegybank a pénznyomda lassításán gondolkodik szorosan figyelve a tengerentúli gazdaság állapotát. A héten az első amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés