Előfizetői tartalom

Kitartott a magyar tőzsde a zárásig - Remekelt a MOL

Portfolio
A vezető nyugat-európai indexek eltérően teljesítetek a kereskedés első szakaszában, az angol és a francia tőzsde a pénteki záróértéke alatt tartózkodott, míg a DAX közel 1 százalékot erősödött. Az amerikai nyitáshoz közeledve viszont az S&P bejelentésének köszönhetően erősödés kezdődött az európai börzéken, a lendület viszont hamar alábbhagyott. A görög tőzsde közel 5 százalékot zuhant több tényező együttes hatására. Az amerikai indexek kivétel nélkül erősödni kezdtek a nyitást követően, ami a múlt hét pénteki szárnyalásnak, a japán tőzsdék hétfői ralijának, valamint az S&P hitelminősítő bejelentésének köszönhető. A magyar tőzsde egész nap jól teljesített, a BUX erősödéssel zárt, amiben nagy szerepe volt a MOL szárnyalásának.

2013. június 10. 17:12 A MOL vitte a prímet idehaza A vezető nyugat-európai indexek a kereskedés utolsó szakaszában sem mutatnak egységes irányt. A DAX 0,6 százalékot erősödött, míg a CAC 40 és az FTSE 100 közel 0,1 százalékot esett a nyitás óta. A periféria országok tőzsdéi...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái