Előfizetői tartalom

Ma kiderül, mi lesz az Apple új sikerterméke

Portfolio
Ma kezdődik az Apple minden évben megrendezett fejlesztői konferenciája, amely rendszerint a társaság szoftveres újításainak bemutatására szolgál. A várakozások szerint a négynapos esemény keretein belül az iOS operációs rendszer frissítése lesz az egyik nagy újítás, a másik újdonság pedig, hogy a cég online rádiószolgáltatást indít. Bár minden évben reménykednek a fogyasztók, hogy új készülékeket mutat be a társaság az eseményen, ez a konferencia azonban elsősorban a szoftverekről szól.

Fontos esemény veszi ma kezdetét Ma veszi kezdetét az Apple négynapos fejlesztői konferenciája, amely jellemzően minden évben a szoftveres újítások bemutatásának színtere. A Mashable technológiai blog szerint az alábbi bejelentések várhatók az eseményen: 1.) A mobil operációs rendszer frissítése A fejlesztői konferencia szokás szerint az új mobil operációs rendszer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés