Előfizetői tartalom

Ebben első helyen vagyunk egész Európában

Portfolio
Ha sikerül innovatív környezetet teremteni az induló vállalkozásoknak, akkor a fiatalok sem mennek külföldre - vélekedett keddi előadásában Cséfalvay Zoltán az InnoTrends Hungary 2013 KFI konferencia megnyitóján. Az NGM államtitkára a magyarországi kutatás-fejlesztési trendekről szólva kiemelte a Jeremie-program sikerét, de elismerte, hogy vannak még hiányosságok a támogató ökoszisztéma kialakításában. Egyúttal bejelentette: az NFÜ egy új, 2,1 milliárd forintos pályázatot írt ki kezdeti fázisban lévő startup vállalkozások inkubációjának támogatására.

A témával kiemelten foglalkozik a június 12-i Portfolio.hu-HVCA éves iparági konferencián, ahol előadást tart Soros György. Regisztráljon Ön is! Gyakorlatilag innovációs nagyhét van most Magyarországon - kezdte beszédét Cséfalvay Zoltán az InnoTrends Hungary 2013 KFI konferencia megnyitóján. A Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságstratégiáért felelős államtitkára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés