Előfizetői tartalom

Tizenhárom év fogyasztási rekordere - Toyota Auris Hybrid

Hámor Iván
A Toyota már nem csak a megbízhatóságával, hanem autói megjelenésével, formájával is egyre többet foglalkozik. Hiába a milliós darabszámok, a vevőket nem csak a mindennapi használhatóság, hanem a formák is érdeklik, így a japánok is belátták, attraktívabb autókra van szükségük piacvezető pozíciójuk megőrzéséhez. Az új Auris első vonalai is ennek szellemében kerültek képernyőre, amit kiegészít egy olyan műszaki tartalom, mely egyenesen fogyasztási rekordert varázsolt a hibrid kivitelből.

A Toyota rögtön egész pályás letámadást indított a piac meghódítására, a benzines és a dízel mellett a bevezetéskor elérhetővé tette a benzin-elektromos hibrid változatot is, igaz először csak ötajtós karosszériával, de hamarosan a kombi is választható lesz. A Portfolio.hu a leginkább előremutató, leginkább innovatív változatot próbálhatta ki, ez pedig nem más, mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés