Előfizetői tartalom

Újabb támadást indít a Google az okostelefon-háborúban

Portfolio
A Google nyerte meg a térképszoftvert fejlesztő Waze nevű cégért folytatott felvásárlási csatát. Az internetes keresőóriás 1,1 milliárd dollárért veszi meg az izraeli-amerikai vállalatot, amelyre többek között a Facebook és az Apple is licitált. A Google ezzel is megerősítheti vezető pozícióját az okostelefonok piacán. Elemzők szerint a navigációs funkciók lesznek az elsődleges platformjai a felhasználók számára ahhoz, hogy hozzáférjenek az információkhoz és a szolgáltatásokhoz, így a kulcsot jelentik a mobil hirdetési bevételekhez.

1 milliárdos felvásárlást jelentett be a Google Milliárd dolláros nagyságrendű felvásárlással támogatja meg a Google térképszoftverét, amely már most is erős pozíciókra tett szert az okostelefonok piacán a navigációs alkalmazások között. Az internetes keresőóriás nyerte meg végül az izraeli-amerikai Waze felvásárlásáért folytatott harcot. Az ügyhöz közel álló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés