Előfizetői tartalom

Veri a mezőnyt az Egis - Növekvő optimizmus az elemzőknél

Portfolio
A három hónappal ezelőtti állapothoz képest a hazai nagypapírok közül egyedül az Egis-nél javultak érdemben a profitkilátások az elkövetkező évekre vonatkozóan, ami persze nem meglepő a legutóbbi, meglehetősen erős negyedéves gyorsjelentés fényében. A többiek közül az OTP-nél felemás elmozdulásokat figyelhetünk meg az elemzői becslésekben, míg a MOL-nál és a Magyar Telekomnál komoly pesszimizmus tükröződik. Sokadik alkalommal publikáljuk a magyar blue chipek legfontosabb régiós szektortársaival kapcsolatos profitvárakozásokat is, azonban csak a BÉT-en forgó részvényekre gyűjtöttük össze mi magunk a becsléseket, egyéb társaságok vonatkozásában a Datastream adatait jelenítettük meg.

A felmérésben résztvevő társaságok: Barclays, Buda-Cash, Concorde, Citigroup, Deutsche Bank, Erste, Equilor, HSBC, IPOPEMA, Jefferies, JP Morgan, KBC, Morgan Stanley, Quaestor, Raiffeisen, UBS, Unicredit, VTB, Wood. Mire számíthatunk a hazai cégeknél?. A hazai nagypapírok között a 2013-as évre vonatkozó EPS-várakozásokat elnézve azt láthatjuk, hogy egyedül a gyógyszergyártók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés