Előfizetői tartalom

Csak egy hónapot kell várni a Nokia csodatelefonjára

Portfolio
Titokzatos meghívót küldött ki a Nokia július 11-ére, amin a spekulációk szerint legújabb csúcsmobilját mutathatja be a társaság - írja az AllThingsD technológiai blog. Az EOS nevet viselő készülék, amely a kamerája miatt lesz különleges, a cég reményei szerint sikeresen felveheti már a harcot a Samsung és az Apple okostelefonjaival.

Július 11-én lehet a bemutató Most küldött ki egy meghívót a Nokia egy július 11-i, New York-i eseményére a sajtó képviselőinek, amelyen minden jel szerint legújabb felsőkategóriás okostelefonját mutathatja be a társaság. A meghívón egy nagyító képe szerepel a következő, félkövérrel szedett szöveggel: "a Zoom újra felfedezve" - írja az AllThingsD technológiai blog....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés