Előfizetői tartalom

Hétmillió gombócból is sok

Portfolio
A Fordnál elkészült a hétmilliomodik Transit: ha az eddig gyártott összes Transit-ot egymás mögé állítanák, a kocsisor oda-vissza kitöltené a London-Sydney távolságot. 2014-ben a Ford első ízben kezdi meg a Transit észak-amerikai gyártását és árusítását, hat kontinens 118 piacára terjesztve ki ezzel az értékesítést; a tervek szerint 2016-ig évente 400 000 Transit talál majd gazdára, ami annyit jelent, hogy 80 másodpercenként adnak majd el egy ilyen modellt. A vadonatúj Transit értékesítése várhatóan 2014-ben kezdődik Európában.

A Ford bejelentette, hogy ma készült el a hétmilliomodik Transit: a népszerű haszonjármű 1965-ben jelent meg Európában, s azóta hat kontinens 118 piacán kapható. Ha az eddig gyártott összes Transit-it egymás mögé állítanánk, a hétmillió Transitból álló kocsisor oda-vissza kitöltené a London-Sydney távolságot.A jelentős eseményt a vállalat a kínai Nanchangban ma megnyitott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés