FONTOS Sven Smit: az európai életmódot is fenyegetik a versenyképességi gondok
 
Előfizetői tartalom

A Google-t támadja a Facebook

Portfolio
A korábban kiszivárgott híreknek megfelelően videómegosztó szolgáltatást indít a Facebook a tavaly felvásárolt Instagramon keresztül. Ezzel a Twitter Vine nevű alkalmazásának állít versenyt a cég, de a Google YouTube-ját is támadja. A hírek nem igazán hatották meg a befektetőket, a részvények a piaccal együtt estek a tegnapi kereskedésben, közel 2%-kal kerültek lejjebb.

Videószolgáltatást kínál az Instagram Az Instagram fotómegosztó sikerein felbuzdulva új szolgáltatást jelentett be tegnap esti sajtóeseményén a Facebook. A világ legnagyobb közösségépítő cége mostantól a tavaly 1 milliárd dollárért felvásárolt Instagramon keresztül videómogosztást tesz lehetővé, aminek különlegességét a fotómegosztóból átvett effektek jelentik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés