Előfizetői tartalom

3-as Coupé helyett 4-es BMW

Portfolio
A középkategóriájú BMW kupék negyedik generációjaként az új BMW 4-es Coupé az esztétikum és dinamika megtestesítője a prémiumszegmensben. Formai nyelvezete precízen kiegyensúlyozott arányokat és erőteljes megjelenést sugároz, miközben a kiemelkedő dinamika és a vezetés élvezetét ígéri. A típusjelzésben szereplő "4" a kupék új korszakának kezdetét jelzi, s nem csupán az egyéni dizájn szimbóluma, hanem még határozottabb megkülönböztetés is egyben a BMW 3-as sorozatától.

Az új BMW 4-es Coupé szélességében és tengelytávjában is jól láthatóan növekedett a BMW 3-as Coupé modellekhez viszonyítva, miközben dinamikusan megnyújtott kupé-sziluettje jóval laposabbá vált. A karosszéria a márkára jellemző rövid túlnyúlásaival, a hosszú motorháztetővel és a folyamatosan ívelő tetővonalban záródó, hátratolt utastérrel a BMW 4-es Coupé tökéletes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés