Előfizetői tartalom

Fekete-tengeri kutatásokról számolt be az OMV

Portfolio
Az OMV Petrom bejelentette, hogy partnerével, az Exxon Mobillal több mint 6 000 négyzetkilométert lefedő szeizmikus méréseket hajtottak végre a Fekete-tengeri Neptun mezőn. A mérések által gyűjtött adatok és a kutatómunkálatok célja, hogy megbecsülje a 2012-ben bejelentett Domino-találat esetében a potenciálisan kitermelhető szénhidrogén mértékét.

Mi a hír? Jelentős területre kiterjedő szeizmikus méréseket végzett az OMV Petrom és paretnere, az Exxon Mobil a Fekete-tengeri Neptun mezőn, a munkálatoknál az operátor az OMV Petrom volt. A közlemény azt is megemlíti, hogy a társaságok mélytengeri fúrótornyot is beszereztek, hogy a kutatómunkálatok az idei év végén, vagy 2014 elején folytatódhassanak. A Neptun blokk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés