Előfizetői tartalom

865 millióból dolgoznak ki zöld tantervet az agráregyetemek

Portfolio
A zöldgazdaság által igényelt új szakmákra dolgoznak ki tantervet az agráregyetemek. A Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kara és konzorciumi partnerei, a Nyugat-Magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kara, valamint a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Kara 865 millió forint vissza nem térítendő, európai uniós támogatást nyert a projekt megvalósítására - számol be az MTI.

Az Ágazati együttműködés a hulladékgazdálkodás, a szennyvízkezelés és megújuló energia képzési rendszerének fejlesztése érdekében című projekt 100 százalékos EU-támogatásban részesült a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretéből. A projekt keretében hetvenhét egyetemi oktató dolgoz ki tantervet 24 hónap alatt a mezőgazdasághoz kapcsolódó a zöldgazdaságban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés