Előfizetői tartalom

Bajban a Samsung: Nem fogy a csodatelefon?

Portfolio
Kilenc hónapos mélypontra esett ma reggel a Samsung árfolyama azt követően, hogy egy újabb elemző adott hangot a dél-koreai technológiai óriás romló kilátásainak. A Samsung részvényei 3%-kal értékelődtek le a ma reggeli kereskedésben, a befektetetők ugyanis attól tartanak, hogy hiába dobta piacra a Galaxy S4 csúcsmobilt a cég, gyengén sikerülhetett a második negyedév.

Újabb elemző állt be a sorba Ma újabb elemző fogalmazott meg gyengébb kilátásokat a Samsungra, csatlakozva ahhoz az egyre népesebb táborhoz, akik az elmúlt hetekben csökkentették a cégre vonatkozó várakozásaikat. Most a Shinhan Investnment Corp. csökkentette a Samsung részvényeire vonatkozó célárfolyamát arra hivatkozva, hogy az okostelefon-értékesítések és az eredmények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés