Előfizetői tartalom

Öröm és derű Amerikában - A Fed és Kína senkit sem zavart

Portfolio
Annak ellenére jó a hangulat az amerikai tőzsdéken, hogy váratlanul lefelé módosították az USA első negyedéves GDP adatát. Évesített negyedéves alapon a várt 2,4 százalék helyett 1,8 százalékkal növekedett az amerikai gazdaság. Kínában oldódik a feszültség, a befektetők kissé megnyugodtak az első, pánikszerû reakciók után. A vezető amerikai indexek a kereskedés végére 1 százalékkörüli pluszokat tudhattak maguk mögött. A nyugat-európai parketteken is derûlátás uralkodott, 1,2-2 százalékot mentek az indexek.

2013. június 26. 22:05 Megosztás Szép plusszal zártak az indexek A Dow Jones index 1 százalékos emelkedést követően 14911 ponton, az S&P 500 0,9 százalékkal magasabban 1603 ponton, a Nasdaq ugyancsak 0,9 százalékkal feljebb 3376 ponton zárt a szerdai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés