Előfizetői tartalom

A K&H Biztosító mobilappja már iOS-on is elérhető

Portfolio
Idén már iOS rendszerre is elérhető a K&H ingyenes biztosítási mobil alkalmazása, amellyel azonnali indulással is köthető utasbiztosítás. Az alkalmazás nem csak a K&H ügyfelei számára elérhető: iránytű és valutaváltó funkcióval is rendelkezik, valamint segítségével külképviseleti elérhetőségeket és utazási információk is elérhetőek - olvasható a K&H közleményében.

A K&H Biztosító tavaly készítette el első mobil alkalmazását, amely idén már az Android rendszerű okostelefonok és táblagépek mellett iOS rendszerre (iPhone, iPad) is elérhetővé váltak. Az applikáció segítségével már aznapi indulásra is megköthetővé váltak az utasbiztosítások. Ehhez csak bankkártya adatokra és úti okmányra van szükség. A Biztosító 10 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés