Előfizetői tartalom

Eddig tartott az OTP szárnyalása?

Portfolio
Bár a múlt hét második felében komoly visszatérés mutattak a tőzsdék, ez a lendület akár el is illanhat az előttünk álló héten. Az OTP közel 8 százalékot pattant fel a múlt héten, azonban technikai szemszögből nézve az emelkedésnek nemsokára vége érhet. A hetet az OTP és a DAX mellett az EURHUF grafikonjának vizsgálatával kezdjük.

Bár az első akadályt, a rést leküzdötte az OTP, 4800 forintnál több ellenállás is útját állja majd az emelkedésnek. Amellett hogy ide esik az 50 napos mozgóátlag és a csökkenő trendvonal, a szint többször támaszként szolgált a múltban. Ha az ellenállásszint fölé zárna a papír akkor 5130 és a rés, majd az idei csúcs akaszthatja meg az emelkedést. Lent támasz 4400-4450...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés