Előfizetői tartalom

Jól hajráztak, de mínuszban zártak az amerikai indexek

Portfolio
Amerikában kezdetben alapvetően derûs hangulat uralkodott a piacokon, ugyanis kedvező makroadat látott napvilágot a tengerentúlon. Már második hónapja emelkedik az ipari cikkek rendelésállománya, ráadásul az elemzők által vártnál valamivel jobban. Emellett az autóeladások száma is optimizmusra ad okot. A nyugat-európai börzéken iránykereséssel telt el a nap. A vezető amerikai indexek fél százalék körüli pluszban is mozogtak a nyitást követően,a pluszok azonban elkezdtek elolvadni, majd jelentős mínuszba fordultak. Az indexek végül jól hajráztak, de a negatív tartományban landoltak.

2013. július 02. 22:04 Megosztás Jól hajráztak az indexek A vezető amerikai indexek a kezdeti pozitív hangulatban fél százalék körüli pluszban tartózkodtak, azonban a kereskedés második felében elromlott a hangulat a börzéken. A zárás előtti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés