Előfizetői tartalom

Levelet hozott a posta, itt a Nissan LEAF

Hámor Iván
Világszerte már több mint 60 ezer eladott autó bizonyítja, hogy a Nissan LEAF - és az elektromos autózás - jelenthet alternatívát a hagyományos járművekkel szemben. Mostantól Magyarországon is megvan erre a lehetőség, mégpedig a korábban felmerültnél is alacsonyabb beruházás mellett. A Nissan LEAF-ből az első pénzügyi évben - 2014. március 31-ig - mintegy 40-50 db-ot kíván értékesíteni a forgalmazó.

A hazai elektromos autó állomány jelenlegi nagyságát figyelembe véve - és beleszámítva az összes, akár házilag átalakított járművet is - meglehetősen ambiciózusnak tűnik a terv, de a megvalósítását elősegíti a minden korábban tervezettnél alacsonyabb ár, mely 8 774 500 forint. Az európai - Sunderland, Nagy-Britannia - gyártásnak köszönhetően jelentős logisztikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés