Előfizetői tartalom

Tarolt a BMW a tengerentúlon

Portfolio
Júniusban is jól teljesítettek az amerikai autógyártók az eladások tekintetében a tengerentúlon. A nagy gyártók kivétel nélkül növelni tudták eladásaikat, darabszám tekintetében a General Motors, míg a növekedés százalékos mértékét figyelembe véve a Ford végzett az élen. A német autógyártóknak sem volt okuk a panaszra, a BMW maga mögé utasította a Daimlert, ráadásul a cég minden idők legjobb júniusi értékesítését produkálta Amerikában - írja a Bloomberg.

Jól szerepeltek az amerikai gyártók júniusban A General Motors közzétette a júniusi autóeladásainak amerikai volumenét, ebből kiderül, hogy 6 százalékos növekedést értek az előző év azonos időszakához képest. Ez közel 265 ezer értékesített autót jelentett. Hasonló erősödésről számolt be a másik tengerentúli autógyártó a Chrysler is, a vállalat eladásai 8...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés