Előfizetői tartalom

Alig mozdultak a nyersanyagok

Portfolio
Kereskedési szünet lesz ma az Egyesült Államokban, sőt az első fontos eseményekre is csak délután kerül majd sor, így a nyersanyagok többsége az előző napi záróára közelében ingadozik. Bár tegnap igen kellemes meglepetéssel szolgáltak az amerikai nyersolaj készletadatok a nyersolaj a mai kereskedés elején alig mozdult.

Az USA-ban ma ünneplik a függetlenség napját, így az amerikai befektetők csütörtökön pihennek. Ennek ellenére lesz mire figyelni, ugyanis az EKB délután ismerteti kamatdöntő ülésének eredményét, sőt ezt követően pedig sajtótájékoztatót tart Mario Draghi. Az amerikai szünnap és a délutáni események miatt a nyersanyagok alig mozdultak a ma reggeli kereskedésben a tegnapi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés