Előfizetői tartalom

A jövő nagy sztorija lehet a Richter

Gayer Attila, CFA
A közelmúltban több fontos bejelentés is érkezett a Richtertől, a társaság több olyan megállapodásról is beszámolt, melyek a későbbiekben támogathatják a cég hosszú távú stratégiájának megvalósítását, ezen belül is az originális kutatási területek szerepének növekedését. Az egyik nagy sztori a Richternél most az Esmya, az eredeti nőgyógyászati készítmény bevezetése jelenleg is folyik Európában, az eredmények pedig itt már belátható időn belül realizálódhatnak. Az elemzői modellekben is jellemzően az Esmya szerepel még egyelőre, (a cariprazine a legtöbb modellben még nincs benne), így az alábbiakban ezt a területet vizsgáltuk meg mi is kicsit közelebbről.

Az Esmya-ról röviden A svájci székhelyű, gyógyszerkutatással és klinikai vizsgálatokkal foglalkozó vállalat, a PregLem felvásárlását követően a Richter által hagyományosan a központi idegrendszer területén folytatott eredeti gyógyszerkutatások kiegészültek a nőgyógyászattal, mint önálló terápiás területtel. A PregLem a méhmióma kezelésére fejlesztette ki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés