Előfizetői tartalom

Szép negyedéves eredményeket tett közzé a Plotinus

Portfolio
A rekordnak számító első negyedév után a második negyedév további eredményjavulást hozott a Plotinusnál, az adózás előtti eredmény a január-március közti időszakban elért 115 millió forint után a második negyedévben 247 millió forintot tett ki. A korrigált egy részvényre jutó saját tőke (BVPS) értéke a negyedévben 20%-kal emelkedett.

Milyen lett a jelentés? A társaság szempontjából meghatározónak számító korrigált egy részvényre jutó saját tőke is tovább emelkedett, a második negyedév 20%-os emelkedés volt megfigyelhető, így a mutató 2 485 forinton áll. 12 hónapos időtávon az egy részvényre jutó saját tőke értéke 34%-os növekedést mutatott a Plotinusnál. A második negyedév fontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés