Előfizetői tartalom

Itt az újabb őrület - Már a Dell is okosórát fejleszt?

Portfolio
A zsugorodó PC-piac miatt szenvedő Dell új lehetőségek után kutat. A társaság vezérigazgató-helyettese a The Guardiannak nyilatkozott, mely során többek között kifejtette, hogy a hordható elektronikai eszközök óriási jövő előtt állnak. Bár egyértelmű kijelentést nem tett a vezető, de az elhangzottak alapján a szenvedő PC-gyártó okosóra fejlesztésében látja a kiutat - írja a businessinsider.com.

Megvan a következő slágertermék? Mind a gyártók, mind a fogysztók felől egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a hordható elektronikai eszközök iránt, így több vállalat már el is kezdte a fejlesztéseket: míg a Google óriási erőkkel teszteli az úgynevezett okosszemüvegét, addig a Pebble már több mint 85 ezer darabot értékesített okosórájából, sőt a pletykák szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés