Előfizetői tartalom

Minden út a felhőbe vezet?

Portfolio
Forradalmi változások előtt áll az informatikai szolgáltatások piaca. A cloud computing térhódítása megállíthatatlannak tűnik, nem csak az adattárolás, de a szoftveres megoldások és szolgáltatások is lassan a "felhőbe kerülnek". Minden szoftvercég a cloudban gondolkozik, a fontosságát jól mutatja, hogy az olyan ősi riválisok, mint a Microsoft és az Oracle is egységesítik erőiket a felhő alapú szolgáltatások piacán. A szektorban izgalmas dolgok folynak: a cégvezetők mozgolódnak, sorra jönnek a felvásárlások, az árfolyamok emelkednek. A tőzsdei befektetők számos vállalat részvényei közül válogathatnak, a kérdés, hogy melyiket érdemes most megvenni.

Meghódítja a felhő a technológiát Új növekedési terület látszik kibontakozni az információs technológiai szolgáltató szoftvercégek számára, a trendek a cloud computing irányába mutatnak. Nem csak az adattárolás helyeződik ki a felhőbe, de a szoftverek és a szolgáltatások is. Az adatbiztonsággal kapcsolatos aggodalmak még nem tűntek el teljesen, de egyre elfogadottabbá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés