Előfizetői tartalom

7 éves mélyponton a bioüzemanyag beruházások

Portfolio
7 éves mélypontra zuhant a bioüzemanyag beruházások értéke, ráadásul a jövő sem biztató. Európa két legnagyobb olajtársasága, a BP és a Royal Dutch Shell több következő generációs bioüzemanyag előállításával foglalkozó vállalkozását is megszüntette a magas költségekre hivatkozva. Míg a Nemzetközi Energia Ügynökség vezetője elmondta, hogy ezeknek a technológiáknak a fejlődése lassabb volt, mint azt sokan várták, és ami szükséges lenne ahhoz, hogy a törekvéseik megvalósuljanak - írja a Bloomberg.

7 éves mélyponton a bioüzemanyag beruházások Jelentős visszalépés történ a következő generáció bioüzemanyagok kutatása területén, ugyanis Európa két legnagyobb olajvállalata a BP és a Royal Dutch Shell bejelentette, hogy négy egymástól különálló vállalkozását szünteti meg a területen. A vállalatok döntésüket azzal indokolták, hogy az üzemanyag előállítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés