Előfizetői tartalom

Karnyújtásnyira került az OTP számára az 5000 forintos szint

Portfolio
A távol-keleti befektetők kínai növekedéssel kapcsolatos aggodalma nem volt hatással az európai és az amerikai piacok teljesítményére, így az irányadó nyugati indexek rendkívül jól szerepeltek. Az optimizmusból a hazai börze is profitált, a BUX a nagypapírok emelkedése révén a régió éllovasa volt. A hazai börze kimagasló teljesítménye az OTP-MOL-MTelekom triónak köszönhető, a társaságok rendre 1,8, 1,5 illetve 2,2 százalékkal kerültek feljebb.

2013. július 08. 17:29 Megosztás Kedvező hangulatban telt a hétfői kereskedés Miután a kínai növekedési félelmek nem voltak hatással az európai és az amerikai piacokra, így a vezető nyugati indexek igen jól teljesítettek egész nap. Nyugat-Európában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés