Előfizetői tartalom

Megállíthatatlanul zuhan a Samsung

Portfolio
A pénteki, komolyabb lejtmenet után a ma reggeli kereskedésben újabb nagy esést szenvedtek el a Samsung részvényei, több mint 3%-kal értékelődtek le a dél-koreai tőzsdén, amivel új 10 hónapos mélypontra került az árfolyam. Ázsia-szerte negatív volt a hangulat ma reggel, ami rátett egy lapáttal a Samsung pénteki gyenge negyedéves eredményei miatt egyébként is aggódó befektetők félelmeire.

Tovább esik az árfolyam A Samsung előzetes negyedéves számaira reagálva már pénteken 4%-os esést szenvedtek el a társaság részvényei, ma reggel pedig tovább zuhantak a papírok. Az esésre rásegített, hogy az ázsiai tőzsdéken ma reggel negatív hangulat uralkodott el. A Samsung részvényei most több mint 3%-os leértékelődéssel kezdték a hetet, amivel 10 hónapos mélypontra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés