Előfizetői tartalom

Majdnem "befektetésre ajánlott" a Skoda Octavia Combi

Hámor Iván
A Skoda Octavia Combi harmadik generációját már röviddel az értékesítés megkezdését követően a legjobb értéktartású kompakt-kombik közé sorolják egy öt európai országban végzett EurotaxGlass-felmérés alapján. Az összesen hat alsó-középkategóriás kombit vizsgáló tanulmány eredményei szerint a hároméves korára eredeti értékének várhatóan 40-49%-át megőrző Octavia Combi a közvetlen vetélytársai elé kerül.

A felmérést Németország, Csehország, Franciaország, Olaszország és Nagy-Britannia piacain végezte az EurotaxGlass, a gépjármű-kereskedelem nemzetközi adatszolgáltatója. A független tanulmány a különböző márkák újonnan bevezetett típusainak várható értékvesztését becsüli, valamint irányadó a gépjárművek értéktartását illetően. A legfrissebb EurotaxGlass-felmérésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés