Előfizetői tartalom

Nagy terhet vesz a vállára a Ford

Hámor Iván
Az idei év második felében érkező új Ford Transit Connect innovatív raktéri megoldásai révén még egyszerűbbé válik a hozzáférés és a pakolás a kategória egyik legrugalmasabban alakítható rakodóterében: kategóriájában ez lesz az egyetlen áruszállító, amely terjedelmes, lapos tárgyak szállítására is alkalmas, emellett pedig egy Euro raklap is beemelhető a raktérbe az oldalajtón keresztül. A Kombi változat hátsó üléseinek ledöntésével különlegesen sík padlójú rakodótér alakítható ki. A Transit Connect válaszfalában kialakított rakodónyílás révén az autóban szokatlan formájú, akár 3,4 méter hosszú tárgyak is elférnek.
Az új Transit Connect kategóriaelső teherbírása jelentős könnyebbséget jelent a vízvezeték-szerelők, villanyszerelők és más, jozzájuk hasonlóan hosszú tárgyakat szállító vállalkozók munkavégzésében: a még idén bemutatkozó modell válaszfalában kialakított rakodónyílás és a felhajtható első utasülés révén akár szokatlan formájú és terjedelmes tárgyak szállítására...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái