Üzlet

Nagy terhet vesz a vállára a Ford

Hámor Iván
Az idei év második felében érkező új Ford Transit Connect innovatív raktéri megoldásai révén még egyszerűbbé válik a hozzáférés és a pakolás a kategória egyik legrugalmasabban alakítható rakodóterében: kategóriájában ez lesz az egyetlen áruszállító, amely terjedelmes, lapos tárgyak szállítására is alkalmas, emellett pedig egy Euro raklap is beemelhető a raktérbe az oldalajtón keresztül. A Kombi változat hátsó üléseinek ledöntésével különlegesen sík padlójú rakodótér alakítható ki. A Transit Connect válaszfalában kialakított rakodónyílás révén az autóban szokatlan formájú, akár 3,4 méter hosszú tárgyak is elférnek.
Az új Transit Connect kategóriaelső teherbírása jelentős könnyebbséget jelent a vízvezeték-szerelők, villanyszerelők és más, jozzájuk hasonlóan hosszú tárgyakat szállító vállalkozók munkavégzésében: a még idén bemutatkozó modell válaszfalában kialakított rakodónyílás és a felhajtható első utasülés révén akár szokatlan formájú és terjedelmes tárgyak szállítására is alkalmas, a hosszú tengelytávú (L2) változat pedig a kategória legszélesebb rakodónyílását kínálja, így az autóba az oldalsó tolóajtón keresztül is beemelhető egy Euro raklap.

Nagy terhet vesz a vállára a Ford
Az acélból készül, tömör válaszfal felső részének különleges kialakítása egyedi képességgel ruházza fel az L2 áruszállítót, mivel így rakterében 2,4 x 1,4 méteres lemezek (pl. gipszkarton vagy OSB lapok) is elférnek, a Kombi L2 modellváltozat dönthető hátsó ülésrendszere révén pedig sík csomagtérpadló alakítható ki.

"Alaposan megfigyeltük, hogyan rakodnak autóikba ki és be a kereskedők, hogy megbizonyosodjunk arról: az új Transit Connect pontosan olyan lesz, amilyennek lennie kell." - árulta el Stephen Lesh, a Transit Connect programvezető főmérnöke. "Ez az áruszállító minden feladatra készen áll. Gond nélkül elszállítja a szerszámokat és az anyagokat - közben pedig a munkatársak is biztonságban és kényelmesen utazhatnak."

Nagy terhet vesz a vállára a Ford
A Ford mérnökei innovatív rakodónyílás-rendszert terveztek, hogy a Transit Connect (L2) vezetője akár 3,4 méter hosszú tárgyakat is biztonságosan szállíthasson (például csöveket vagy padlódeszkákat), de a rövid tengelytávolságú (L1) változatba is befér egy 3,0 méteres rakomány. Ehhez egy újszerű, zsanérozott rakodónyílás-ajtó és egy különleges "lehajtható-süllyeszthető" rendszerű első utasülés kifejlesztésére volt szükség, a műszerfalat pedig úgy kellett kialakítani, hogy a hosszú tárgyak becsúszhassanak alá. A rakodótér alapfelszereltségének részét képezik a derék- és vállmagasságban felszerelt csomagrögzítő pontok, amelyek segítségével könnyebben rögzíthetők és szállíthatók a különféle állványok és rácsszerkezetek. Az autó mobiliroda-jellegét erősíti a Ford SYNC csatlakozási rendszer és a tárolóhelyek bősége; a ledönthető utasülés munkaasztalként szolgálhat, az ülőlap felhajtása után pedig további rakodórekeszhez lehet hozzáférni. A Kombi és a duplakabinos áruszállító modellváltozatokban rugalmasan variálható hátsó üléssor és raktérelválasztó háló található; az L2 kivitel a kategóriában egyedülálló, síkba dönthető második és harmadik üléssort kínál.

Nagy terhet vesz a vállára a Ford
A vadonatúj Transit Connect áruszállító rakterének teljes kapacitása 2,9 m3 (L1) illetve 3,6 m3 a beépített válaszfallal, míg a válaszfal nélkül - az első rakodótérrel együtt - 3,7 m3 (L1) illetve 4,4 m3 (L2) a SAE szabvány szerint. Az áruszállító maximális teherbírása eléri az 1000 kilogrammot, ami a kategória legjobb értéke. Az új modell várhatóan még 2013 előtt megjelenik a márkakereskedésekben.
Frankfurti tőzsde
Katona Bence Hiventures
Lovretity Andras kulfoldi felvasarlas ugyvedi tanacsadas
hongkong191017
Németország már nem Európa motorja
Kiállnak Trump kereskedelmi háborúja mellett az amerikai szenátorok
Hungarian Prime Minister Viktor Orban
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
2019. október 17.
Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Délutáni webinárium MA
Praktikus tanácsok online tőzsdézéshez és kockázatkezeléshez.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
Frankfurti tőzsde